Ethernet Card install problem: error while installing this device.

A

alattin

Guest
hi everybody,i use windows XP Pro. My Configuration AMD 1800+,Asus A7V266, MB,64 Winfast Mx400,Creative Sounblaster Live,Creative Modem,10/100 vacom ethernet card. I want to add second ethernet card. When Windows loads, it detects my ethernet card, but gives me a "error while installing this device. The data is invalid" .Second ethernet card Surecom EP-320x-r and i tried different ethernet card( intel epila pro 100 , Genius rlt 8139) .What is the solution?
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
EP, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there!

Forum statistics

Threads
61,997
Messages
673,411
Members
5,589
Latest member
miankuttabila