• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

ERROR PAGE : can't play video preview for Netflix !

percy

OSNN Senior Addict
#1
hi. i just can't understand it. i am trying to open a preview video at netflix but it has an error page. tried to go to movies.go.com and did a preview of their videos and it worked. had upgraded to Win Media 10 just this afternoon, i thought it will solve it but did not. i have spybot, norton security, xp pro OS.
can this be resolved? thanks. :(


<<<: error page :>>>

gTrace=
VD Net Player (9.0.21)
Server name=CHEECH
ProductionServer=True
Err.Desc: Connection failure
Err.Number: -2147467259
Err.Source: Microsoft OLE DB Provider for SQL Server
- 1st caught by: Class_Db.GetTitlesFromPublishedIdList
- Bubbled by: GetTitlesInfoFromPublishedIdList
- Bubbled by: MakeRequestedtitlesInstructions
- Bubbled by: Make
- Bubbled by: DoRequest



Request.Cookies:
SERVERID=1024

Response.Cookies:

Request.QueryString=cmd=3&publishedid=187&CustomerId=67272&videokbrate=300

Request.Form=

Request.ServerVariables(ALL_HTTP)=HTTP_ACCEPT:image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/vnd.ms-excel, application/vnd.ms-powerpoint, application/x-shockwave-flash, application/msword, */* HTTP_ACCEPT_LANGUAGE:en-us HTTP_CONNECTION:Keep-Alive HTTP_HOST:www.videodetective.net HTTP_USER_AGENT:Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) HTTP_COOKIE:SERVERID=1024; ASPSESSIONIDSADQDACB=ILCIFJFDJMLCHNJENNPBMFNB HTTP_~~~~~~~:~~~~:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ HTTP_~~~~~~~~~~~~~~~:~~~~~ ~~~~~~~

Request.ServerVariables(ALL_RAW)=Accept: image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/vnd.ms-excel, application/vnd.ms-powerpoint, application/x-shockwave-flash, application/msword, */* Accept-Language: en-us Connection: Keep-Alive Host: www.videodetective.net User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Cookie: SERVERID=1024; ASPSESSIONIDSADQDACB=ILCIFJFDJMLCHNJENNPBMFNB ~~~~~~~: ~~~~:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~: ~~~~~ ~~~~~~~
 

percy

OSNN Senior Addict
#3
i have flash installed and i am using latest IE. this heppened when i tried to click the 300K speed for download but when I tried to 100K it worked fine. i am using comcast and other video previews from other sites seems to work fine. what could have been wrong? thanks for the reply. :)
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,015
Latest member
loxioalix