Display shuts off after using terminal service

Punkrulz

Somewhat eXPerienced
Joined
24 Dec 2001
Messages
790
At my customer, 3 days a week I use this one computer. Typically I always connect to my terminal server at my office for email and such. For the past two days, however, when I connect to the terminal server, it will work for about 5 minutes or so, and then I'll lose my display. I can't do anything to bring it back.

The display works fine when I'm strictly working locally on my operating system, it only causes a problem when I open up RDP and am playing inside of that for a short while. Nothing in the system has changed to my knowledge, and I can't really think of what would affect anything like that. The drivers aren't bad and I haven't had a problem with this sort of thing before. The computer still appears to be working fine when I lose my display. I am not sure if it's me hearing things or not, but it sounds like I hear 3 clicks inside the computer when it happens.

Does anyone have any idea what this could possibly be? My Video Card is an Intel 82865G Graphics Controller, integrated into the dell machine that I am using.

Thanks!
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,425
Members
5,593
Latest member
moussa021