display on web pages in win xp home

G

glad1ator

Guest
#1
hi
im trying to find out why when i view web pages with ie 6 and win xp home edition i keep getting little boxes with white backgronds and little red crosses in them i think its where the pictures are suppose to be,i keep having to refrsh the page this didnt happen before
im using nvidi 29.42 drivers fore my g forec2 mx400 card i have also been into ie advance options in tools and made sure that the option for display piture place holders isnt checked..
can any body help
thanks
ps.im using ntlworld broadband 512k...
thanks again for any help
maximuss
 
M

mcoons

Guest
#2
Do you by any chance use a firewall called ZoneAlarm Pro?

If so, turn off the portion that is to prevent Pop-up Ad's. I had exactly your problem - until I shut this function off.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...

Forum statistics

Threads
62,011
Messages
673,481
Members
89,034
Latest member
nasty12