• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

dial up woes

#1
Can anyone help??

I've got a Zoom pci V92 modem from UK and I'm using it
in Greece. I have got "AT+MS=V90" init string in the advanced settings section. When I log on to my isp I'm on for 5-10 minutes and the connection dies. It stays alive but all data transfer stops.

I've got the latest drivers and I've looked on the
zoom home page but i can't find a solution. I
contacted my isp and they were useless, blaming
everything but them.

I've got:
AMD Athlon XP 2000+
512 DDR mem
Soltek 75 drv4 mobo
Win XP pro
Zonealarm.

All patches and drivers are up to date. I usually have a few things open and accessing the net, but even if I just have IE running it still does the same.

BTW i'm usually connected at 48-49.2kbps, is this a good connection speed for dial up??

If any one could give me some ideas/ suggestions i'd be very greatful
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,247
Members
89,019
Latest member
fontjohnson