• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Dell GX270 ADI Audio Disappearing from Windows

Punkrulz

Somewhat eXPerienced
#1
Hey guys,

This issue occurs on various GX270 machines of ours in the PD. It doesn't happen on all of the machines, just a select few. For some reason or another, you can turn on the computer, hear Windows Audio playing as normal, but when you go to double-click on the volume icon, you get the following error message:



Has anyone happened to seen a resolution to this? It has been going on for quite some time now and I haven't been able to fix it. It's becoming further troublesome, because it is primarily happening on detectives computers who need to review interrogations and such and now can't. I've tried updating to the latest driver I could fine, and that hasn't resolved it. Hasn't been resolved in any Windows Updates or anything either.
 
#4
"Go to Start --> Run, and type in services.msc.

A window will pop up with a list of services. Scroll down to Windows Audio. Right-click
and click on Properties.

Make sure that "Startup type" is set to automatic. Also, make sure, under "Service
status," start is selected. (Mine was somehow set on stopped. I clicked start and
-- voila! -- it worked.)"

I found the abover for you.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies