CPU Usage at constant 100%

D

disrupteh

Guest
#1
This is one thing that has been bothering me ever since I installed XP over Win98. I haven't noticed any slowdowns or anything that would indicate that my cpu usage is running high. I have never seen my cpu usage not at 100%, which makes me think it might just be a glitch on my version of XP. Here's a screenshot of the task manager

 
D

disrupteh

Guest
#3
well yeah i know, but, in any case there's SOMETHIN messed up and i wanna know what it is!
 
S

stuy_b

Guest
#4
check the processes, see whats bogging your cpu, then get rid of it and see if the usage goes down.. then you can identify what software it is.
 
D

disrupteh

Guest
#5
OHHH lol.

i'm an idiot. well i'm sort of new to xp, and i just noticed that under the processes tab it shows you how much percent of cpu usage the process is using. saw it was my UD agent (cancer research program that uses spare cpu power to go through molecules and crap like that).

no more problem :D
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,969
Messages
673,295
Members
89,016
Latest member
dopexoity