Could not locate "jdejghae.cmd" during start up

Mazspeed

OSNN Addict
Joined
6 Jan 2004
Messages
85
Hey guys, I'm having a problem with my compter. It's a small problem that I have had for a while, but now it's time to fix it. Every time I restart my computer I get that message, and then I hit "ok" and and the right side stuff appears such as the gagets and what not. How do I make this sign disapear? Thanks in advance
 
No hits on the usual sites that ID filenames. I would treat it as a malware infection and start the usual:

AV update
On line scan by another AV product
Spyware scans
Hijack this scan and post the results
 
No hits on the usual sites that ID filenames. I would treat it as a malware infection and start the usual:

AV update
On line scan by another AV product
Spyware scans
Hijack this scan and post the results

Hey, thanks for the response.
I did all of that and still nothing. This came about during the new install of Vista, a fact I should have stated before. I know it's not spyware or a virus, but it's something to do with what I may or may not have done during the install. Or at least I think.
 
Like LeeJend said, looks to me like a spyware or virus file. I can't see microsoft using a file name like that that would used in the OS. I would try this, boot into safe mode, write down the full file path and name, copy it to a disk or flash drive, then delete it from your system and restart. The check if the file is still present, if it is then it is spyware/malware/adware/virus. If it is not and your don't see anything wrong with your system problem fixed.

I couldn't find any reference to that file name in the published file list, or on the install cd, so I am 99% sure it is not a valid system cmd file.
 
Like LeeJend said, looks to me like a spyware or virus file. I can't see microsoft using a file name like that that would used in the OS. I would try this, boot into safe mode, write down the full file path and name, copy it to a disk or flash drive, then delete it from your system and restart. The check if the file is still present, if it is then it is spyware/malware/adware/virus. If it is not and your don't see anything wrong with your system problem fixed.

I couldn't find any reference to that file name in the published file list, or on the install cd, so I am 99% sure it is not a valid system cmd file.

Ok Ill try it. Thanks guys.
 
Thank you guys very much. I was able to delete it in the reg and it worked. Thanks again

Mike
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,015
Messages
673,494
Members
5,620
Latest member
alexexists11
Back