Could it be my Sound cArd

Sinster

OSNN Senior Addict
Joined
Dec 8, 2001
Messages
520
#1
I have an Audigy MP3. Like I have mentioned before on another thread I am trying to o/c it. If I o/c my cpu to 12 x 170 and run PCMARK04 it run through the test without a problem. If I go above 170, and run PCMARK04 I locked up at AUDIO CONVERSION. I have ran MEMTEST/SiSoft Sandra numerous times and all those test pass. I am just wondering what would be causing this.

2100 XP o/c 180 x 12
Audigy MP3
ATI 9800 o/c 400/315
Abit AN7
256 x 2 HyperX PC3500
 

dreamliner77

The Analog Kid
Joined
Mar 16, 2002
Messages
4,707
#2
Make sure you have the PCI bus locked to 33mHz. Sound cards don't do too well with an overclocked bus. They usually don't run above 36-37 mHz.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,421
Members
89,024
Latest member
swipk8