CloneCD and Nero problem

V

VasquezPL

Guest
HI I hae big problem..
I can't record images with Clone 3231 and Nero5564..
I can only record pure files from hdd...
I don't know what to do, because when I make an image and I try to burn it with my Mitsumi 4804TE recorder I recive an errors:
Nero ) can't cache files.
Clone) Failed writing with Mitsumi ...
I don't know what to do ,because it started be *little* annoying..
PS : Int's not fault of my hardware, coz before reinstallation of windows XP everything was workin perfectly
I have Aspi Layer, and the newest Via pack
 
K

Kylie

Guest
The images you are trying to copy. Are they .nrg or .iso ?
What did you originally record the images with?

Sometimes if you import into nero it will ask you if you want to convert, if so choose [raw] and try again.

Unsure of clonecd - found nero all I need

K
 
V

VasquezPL

Guest
I make image with nero (nrg)...
And with Clone - I make ccd
I don't import images
BTW....I found out that it was a Aspi layer problem..I installed new ver and it;s ok with nero..CLone is fucked still
 

Bytes Back

Ex Police Chief
Joined
20 Jun 2004
Messages
1,383
Just so you know, I am using clone 3.2.1.1 and nero 5.5.5.1 and they get on fine.
 
V

VasquezPL

Guest
Thx very much for help...It was a Layer Aspi problem....Old version - I think
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,007
Messages
673,466
Members
5,598
Latest member
Larry Chris