• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

CloneCD and Nero problem

V

VasquezPL

Guest
#1
HI I hae big problem..
I can't record images with Clone 3231 and Nero5564..
I can only record pure files from hdd...
I don't know what to do, because when I make an image and I try to burn it with my Mitsumi 4804TE recorder I recive an errors:
Nero ) can't cache files.
Clone) Failed writing with Mitsumi ...
I don't know what to do ,because it started be *little* annoying..
PS : Int's not fault of my hardware, coz before reinstallation of windows XP everything was workin perfectly
I have Aspi Layer, and the newest Via pack
 
K

Kylie

Guest
#2
The images you are trying to copy. Are they .nrg or .iso ?
What did you originally record the images with?

Sometimes if you import into nero it will ask you if you want to convert, if so choose [raw] and try again.

Unsure of clonecd - found nero all I need

K
 
V

VasquezPL

Guest
#3
I make image with nero (nrg)...
And with Clone - I make ccd
I don't import images
BTW....I found out that it was a Aspi layer problem..I installed new ver and it;s ok with nero..CLone is fucked still
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,247
Members
89,019
Latest member
fontjohnson