Can my MB support dual-core?

failurbydesign

music MUSIC music
Political Access
Joined
21 Apr 2004
Messages
1,818
I have an Intel d915gse....i searched but i don't think i used the right terms...
 

failurbydesign

music MUSIC music
Political Access
Joined
21 Apr 2004
Messages
1,818

Attachments

  • board.jpg
    board.jpg
    210.8 KB · Views: 173

David_L6

OSNN Addict
Joined
2 Jan 2005
Messages
180
Did a little looking around on Google.... Appears you have a board from a Gateway computer. That's probably why you couldn't find it on Inte's web site. By computer standards the 915 boards are old.

You can not run a dual core CPU.
 

kcnychief

??? ??? ?
Political Access
Joined
8 Apr 2005
Messages
16,950
I would say now, AFAIK the 975 Chipset, and even like revision 3 was the first Intel chipset to run dual core - not 100% sure on that though.
 

lancer

There is no answer!
Political Access
Joined
7 Oct 2004
Messages
3,093
AFAIK "as far as he knows the 975 chipset was the first to run dual core cpu's"
 

rushm001

In the beginning......
Political Access
Joined
21 Sep 2002
Messages
3,484
Sorry, you need a new motherboard to run a dual core processor.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
62,001
Messages
673,428
Members
5,594
Latest member
RandomCritic