Bug In WINXP SP 2

cryptmagic

OSNN Junior Addict
Joined
Feb 25, 2004
Messages
17
#1
Has any realized that the service pack changes your print margins in internet explorer? Everything gets printed going of the page, and i have tried all the tricks to enter the margins manually, but it doesnt work. So if anyone is on registered beta tester please report this bug.
 

cryptmagic

OSNN Junior Addict
Joined
Feb 25, 2004
Messages
17
#4
Dont Think So

I tried 3 different computers with 2 different printers. All of the have the same problem in internet explorer click on page setup and you see small numbers, not .75. I entered .75 for all of them, but it would reset. This only happened on internet explorer, office printed out fine. I believe there is place in the win ini or another system property i forget, to enter in the margins, i did that, but still printed out incorrectly using the incorrect margins. I uninstalled it of all my computers and printing was back to normal.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,419
Members
89,023
Latest member
PetHip