Bootup log (NTBTLOG.txt)

G

g97330

Guest
#1
I was checking my boot log and I see long streams of line saying "Did not load driver ..." This is repeated for a bunch of drivers. The whole sequence is repeated several times. What with this? How do I get it to stop trying to load these drivers at boot up. Once up the system works ok.:(
 
#2
I've just had a butchers at mine, and it's virtually identical. I also had a root around the system services and devices and experimented a little and have come to the conclusion that XP tries to load these drivers/devices automatically, and if it doesn't find them, well....no harm.

If anyone else out there has any more ideas i'd be as grateful as g97330 for an answer.

ta ta

TOK:confused:
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,300
Members
89,016
Latest member
Poseeut