Boot Problem

J

jigarbaz

Guest
#1
I have installed a partition magic 8 with pq boot on my computer
and made a two c: partition.the first one is hidden and second one is visible for the windows your logged in.i have installed xp sp1 on first one and 98se on second one.this worked for something around7 or 8 month but last night when i wanted to boot pqboot to 98 i recieved boot problem that tells please insert a boot disk...no floppy in a: drive and something like this.
when i reseting the computer this goes but for the second time.
 

Hipster Doofus

Good grief Charlie Brown
#2
Make a set of floppy boot disks for boot magic from within xp then boot up using them & see if you can figure out what is going on in there.
 
J

jigarbaz

Guest
#3
I fixed it.

i dont know why.but when i disabled primary slave and secondary
slave and disabled the MSI Logoit fixed.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut