Blank Screen for System Restore

cat826237

OSNN Addict
Joined
7 Jan 2004
Messages
116
I have screwed something up. Many problems occuring.
As mentioned, no system restore. Get nothing from system information. Can't get into hotmail account, nor my personal MSN page. Was in the middle of doing my taxes and now I can't access the various help pages that I could click on for info. Screen opens but is blank. Rest of tax program is OK.

My subscription to NAV expired, so I uninstalled and I believe this might have caused all of this. Any solution to this?
 
did you install anyting previously? programs, drivers, hardware? anything?
 
Have you tried to boot into "safe mode". You can do a "restore" that way also (if the system restore is functioning correctly in safe mode).
 
Only thing changed was the uninstall of NAV. My subscription had expired.

YOYO: I have a totally blank page when I pull up system restore.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,015
Messages
673,494
Members
5,620
Latest member
alexexists11
Back