beeping motherboard

V

vispa

Guest
#1
I have installed Windows XP, it's going great, but it has one annoying issue that I am not sure what it's caused by, or how to fix.

Basically whenever I adjust my sound level or whenever I get an email my motherboard beeps as if to tell me etc (and quite loud)....it's almost like it wants to put the sound there rather than the Soundblaster soundcard installed and shown as working.

Does anyone have any knowledge of this problem, and how to fix it would be really great :p

PS: The onboard motherboard soundcard is disabled, and never caused a problem in Windows 98. The Chipset is VIA technologies on a Soltek Motherboard.

Cheers guys

Steve
Vispa Internet Limited
http://www.vispa.net
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut