AVG 6 Not Updating?

Hipster Doofus

Good grief Charlie Brown
Joined
12 May 2002
Messages
5,920
Then try this:

Navigate to your AVG install directory and rename your existing url.ini file to url.ini.old

Copy the following and paste into notepad and save it as url.ini . Put this new file into your AVG install directory. You'll now have 3 options to select from with www.grisoft.com being the default.

[SERVER_NAME]
1=free.grisoft.cz
2=ftp.grisoft.com
3=www.grisoft.com

[SERVER_URL]
1=http://free.grisoft.cz/softw/60/fe
2=ftp.grisoft.com/pub/softw/60/fe/
3=http://www.grisoft.com/softw/60/fe/
Actual URL=3
 

Graebob

Generally Random
Joined
17 Feb 2004
Messages
241
superb tip! AVG has been messing me about not installing updates properly, and this solves it
 

Perris Calderon

dealer
Staff member
Political Access
Joined
24 Jan 2002
Messages
12,387
can't get this to work

hipster, show me what's in the original file, I have to recreate that file
 

Hipster Doofus

Good grief Charlie Brown
Joined
12 May 2002
Messages
5,920
I haven't made the changes yet as mine still updates but it is very slow in doing so. This is my original url.ini file.

[SERVER_NAME]
1=free.grisoft.cz

[SERVER_URL]
1=http://free.grisoft.cz/softw/60/fe
Actual URL=1
 

Graebob

Generally Random
Joined
17 Feb 2004
Messages
241
[SERVER_NAME]
1=free.grisoft.cz

[SERVER_URL]
1=http://free.grisoft.cz/softw/60/fe
Actual URL=1
 

Daeron Tinúviel

OSNN Senior Addict
Joined
8 Jan 2004
Messages
278
perris said:
can't get this to work

hipster, show me what's in the original file, I have to recreate that file


did u delete the original? cause if u just rename it just check the old one
 

Perris Calderon

dealer
Staff member
Political Access
Joined
24 Jan 2002
Messages
12,387
I got it fixed...ya, when it didn't work, I tried a bunch of things and corrupted the original, so I had to recreate a new one

I didn't realize I needed to restart the bloomin program!

sometines I'm thick
 

Perris Calderon

dealer
Staff member
Political Access
Joined
24 Jan 2002
Messages
12,387
HEY!!!

my pretty multi colored avg icon in the tray turned to black and white...sad face
 

Hipster Doofus

Good grief Charlie Brown
Joined
12 May 2002
Messages
5,920
perris said:
HEY!!! my pretty multi colored avg icon in the tray turned to black and white...sad face
Open the AVG Control Centre & check the tab 'Resident Shield'. See if the top 3 boxes are ticked.
 

blay

.:AgoraPhobik:.
Joined
13 Feb 2004
Messages
22
Nice tip, thanks. I just copied what you wrote, then pasted it into url.ini over the previous info. Worked great. Thanks again.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,013
Messages
673,480
Members
5,607
Latest member
Akinerb