Auto-Protect in NAV 04?

Impulse4life

Windows Perfectionist
Joined
Jan 16, 2004
Messages
52
#1
Hey Guys

I installed Norton Internet Securty about a week ago and it has been going fine right up until now. Auto-Protect will constantly be disable and if I try to enable it I will get the following error:

Norton AntiVirus has encountered an internal program error
Click here to go to Symantec Technical Support Knowledge Base...
4002,517

I did click the help link and I tryed everything they said to try and It still doesnt work. Any ideas before I try contacting Symantec?
Thanks

Impulse4life™
 

Attachments

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...

Forum statistics

Threads
62,028
Messages
673,530
Members
89,038
Latest member
Samhicks