Audio Playback trouble

B

Brando457

Guest
#1
I purchased a AverTV Studio capture card, I installed it and set it up and it works properly, but audio only plays on my right speaker, when i play a mp3 or a cd audio only plays out of the left speaker. How can i get it to play out of both in both programs. My souncard is a C-Media onboard sound of my ASUS AS333. I was thinking if theres not a way to get it to work if i bought a hercules soundcard that may fix problem.

Thanks for help in advance
 

dreamliner77

The Analog Kid
#2
what soundcard you got now? Also, go into volume control properties and click advanced and make sure balance is centered. (The reason you may hear the tv card in the right only is that it is wired in backwards)
 
B

Brando457

Guest
#3
card

My Soundcard is onboard C-Media I have a ASUS A7S333 and i advanced tab isn't selectable in volume control is greyed
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut