• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Ati Tv Wonder probs

Swi

gningnegneur
#1
Lo all, i have some trouble getting my tv tuner working properly. I installed the Ati driver today and 9 times out of 10 the image is all fuzzy and scratchy, but the sound is ok. Anybody got the same problem?!?

I have driver v7.1... i'll try to install the beta 7.6 tonight...
 

Sazar

F@H - Is it in you?
Staff member
Political User
#2
if a particular driver does not work best thing is to rollback...

I have a radeon but I use a separate tv tuner that works fine.. no probs what so ever..

try out latest drivers or the ones that worked for you before... your choice really...
 
P

PC-Dude

Guest
#4
Originally posted by Swi
Lo all, i have some trouble getting my tv tuner working properly. I installed the Ati driver today and 9 times out of 10 the image is all fuzzy and scratchy, but the sound is ok. Anybody got the same problem?!?

I have driver v7.1... i'll try to install the beta 7.6 tonight...
Many people with TV Wonder cards have the same problem as do I, and the only way to temp fix it is to hold down on the Ctrl key while it's loading. Try it! But it sucks to have to do this because ATI can't make a decent f***ing driver or software.
 
P

PC-Dude

Guest
#7
Originally posted by baser5nature
what exactly does holding down Ctrl do? why does this work?
According to ATI site it causes the TV program to load in safe mode. Other than that I don't have a clue.
 

Sazar

F@H - Is it in you?
Staff member
Political User
#8
you could try to uninstall current drivers and load the old drivers from your original installation CD rom and see if that helps any...
 
#10
i just installed new drivers from windows update (which until today has never caused me problems) and now atimmc.exe uses 99% cpu time while loading for 2min then no sound with the usual picture quality... i'll be rolling back shortly...
 
#11
roll back worked, don't install the Avermedia drivers from conexant, perhaps windows update didn't recognize the tvtuner correctly and thought i should download incorrect drivers... wierd...
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies