Athlon Xp 2000+ And A7v266-e Freez!!

T

ThePunkerGuy

Guest
#1
I have the system listed below in my signiture. I just put an Athlon XP 2000 in it because it didnt cost me anything. Now after taking 2 hours putting on my stupid Alpha Heatsink and all here is the problem... whenever i browse around my home network after a few folders are clicked on the stupid thing locks up. Tried uninstalling and reinstalling net card.. i have the latest 1007 bios. What the crap.. this is pissing me off..
- Mike
 
J

Jz1397

Guest
#3
Originally posted by Masaki Ando
Overheat problem maybe?
if it just happens in the network, it would not be any hardware problems. If you can access the internet the card is working fine. Download the updated drivers and the windows xp file ans internet sharing driver.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut