ATA133 in win XP

D

Draco_Blood_

Guest
#1
DOes anyone know if there is a patch or something to get ATA133 raid to work in windows xp....?

Promise Raid

A7V-133 MB
 

melon

MS-DOS 2.0
Political User
#2
If it's a new setup, I think there is a prompt for installing other drivers (F8 or something to press immediately in the new setup). Then you insert the installation CD or whatever that came with your hard drive or controller card.

If it's an existing setup, either run the CD setup program or go into Device Manager, and right click on the entry with a yellow "?," where you hit "Update Driver." Then insert your CD or whatever when prompted.

I think that's right...

Melon
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,970
Messages
673,297
Members
89,017
Latest member
cooldown498