Asus P5VCD-MX, P4 D 3.4, Win XP pro SP2 --- Not Booting

  • Thread starter maa564
  • https://www.osnn.net/admin.php?templates/thread_view.1970/delete&_xfRedirect=https%3A%2F%2Fwww.osnn.net%2Fadmin.php%3Ftemplates%2Foutdated Start date

maa564

OSNN One Post Wonder
Joined
26 Aug 2005
Messages
1
I am just switching over to P5VDC-MX with P4D 3.4 processor. I am using DDR1 512x2 ram. Because I am upgrading from a Siemens MB (3.0 ghz), i already had a working HDD with Win XP SP2 with all the updates.

When I insert that HDD into the asus system... i don't hear any beaps when i turn on the system. I get the screen saying that windows could not load properly...gives me options to load safemode, with cmd, with net, last know config, and normal.

I have tried them all but the same result... computer restarts and brings me back to the same screen. Safe mode loads drivers till mup.sys and then reboots....

I HAVE THE LATEST BIOS VERSION

Thanks in advance.
 
Last edited by a moderator:

Admiral Michael

OSNN Veteran Addict
Joined
19 Feb 2003
Messages
3,123
You cannot simply swap motherboards and expect windows to work. The only option apart from reinstalling windows it to use the repair option in the windows setup.
 

Members online

No members online now.

Latest forum posts

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,429
Members
5,596
Latest member
Joshua Liansky