app freeze when on the network

  • Thread starter Creater
  • https://www.osnn.net/admin.php?templates/thread_view.1970/delete&_xfRedirect=https%3A%2F%2Fwww.osnn.net%2Fadmin.php%3Ftemplates%2Foutdated Start date
C

Creater

Guest
I have a laptop that i have at school and att home. In school i need novell cient and everything works fine. When i am att home on my cable medem connection and login localy insted of on to the netware sever all of my app wount start. if i disconnect the network kable and wait a couple of secens the app vill start.

i have to do this every time i want to start an app.

i think it started after i installed the novell client.

Thanks for the help!
 

Qumahlin

OSNN Veteran Addict
Joined
6 Dec 2001
Messages
2,006
Have you tried reinstalling novell? and when you disconnect the network cable to get an app to start then reconnect it do all apps start fine after that point or do you have to disconnect it for each app?
 

Members online

No members online now.

Latest forum posts

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,429
Members
5,596
Latest member
Joshua Liansky