AMD Processor not recognized

N

nxtno1

Guest
#1
Anyone know why my amd 2200 is not being recognized by xp? I just built this pc and i cant figure it out
 
D

da rock

Guest
#5
check your fsb settings in the bios, i had to reset mine when i upgraded my cpu. it should be set to 133/133.
 

dabomb

OSNN Senior Addict
#7
Originally posted by da rock
check your fsb settings in the bios, i had to reset mine when i upgraded my cpu. it should be set to 133/133.
that is normally the problem with amd processors when first used
 
R

RogerPhillis

Guest
#8
AMD 2200+

Yes
I installed 2200+ last week and was not recognised on Chaintech mboard, although bios upgrade mentioned it supported it.
See if you can alter the dip switch on mboard in "Clock frequency jumper" to "auto"
Recent new processor ratios are sometimes not catered for in Mboard manuals issued prior to 2002.
It will be 1 or other.
Let me know
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut