am i an idiot?

fimchick

OSNN Senior Addict
#1
Someone please explain this to me, because I don't understand what I'm doing wrong here...

want to run explorer.exe as admin.

runas /user:admin_myname@mydomain.com explorer.exe

DOS window opens, asks for password, then disappears and nothing happens. what am i missing?!?!
 

Dublex

Quazatron R6 droid
#5
Shouldn't it be

runas /user:admin_myname@mydomain.com "explorer.exe"

or along those lines?

I know the quotes are important as I use the runas command alot to remote install printers to users machines.
 

muzikool

Act your wage.
Political User
#6
XP machine? If so, have you tried the Run As... option from the Explorer.exe icon? The format is Domain\User Name and password.
 

Dublex

Quazatron R6 droid
#7
Another thought is are you trying to run explorer on a remotely targeted machine or a machine your physically visiting?
 

fimchick

OSNN Senior Addict
#8
I'm trying to run it on a local machine, but maybe it was just me leaving off the quotes :) D'oh!

Dublex, how do you install printers remotely on machines?
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,970
Messages
673,297
Members
89,017
Latest member
Poseeut