• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

A7V333 Firewire Drivers

L

loppdawg69

Guest
#1
The built on firewire on this board doesnt come with drivers and XP tells me it is a Texas Instruments IEEE device. But every time i connect my zip250 to it my computer gets completely unstable...am i missing something here? Anyone know of drivers that work?
 
#3
Windows was and is having some problems with firewire, just make sure all the windowsupdates are done, and that you have all the updated software
 
L

loppdawg69

Guest
#6
Yeah the USB is 1.1 but the board has built on 1.1, 2.0 and Firewire...i looked around and the oboard firewire is Texas instruments...it may be the zip drive..just not sure.
 

Members online

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,247
Members
89,017
Latest member
Seggar