• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

A few probs...

dreamliner77

The Analog Kid
#1
1) I while ago I mentioned in a thread that I was getting a counter on the top of the the forums. No on seems to have seen this. Well, it's reappeared for me today, see the attached. I'm using firefox 0.8.


2) Seems since the update, the problem of not keeping track of where you were in a list when you back page is fixed. Good job.


3) Still having problems adding attachments in firefox.
 

Electronic Punk

willalwaysbewithyou
Staff member
Political User
#3
I would say 1) was a glitch
2) good to hear that bug fixes and my hard work updating have paid off

3) can't replicate?
 

Electronic Punk

willalwaysbewithyou
Staff member
Political User
#5
I have never seen a java prompt in either IE or Firefox when opening the attachment dialogue, so I don't think it is that.

Did you do the above attachment in IE ?
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,247
Members
89,017
Latest member
Seggar