• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

2nd hard drive ?

Dubbin1

I Like Cheese
#1
I add a sec HD just for storage. Now my HD light stays lit al the time instead of just when one of the HD's are running. Did I do something wrong or is there a way to fix this so the light isnt on all the time.

Thanks
 

Khayman

I'm sorry Hal...
Political User
#2
this may sound a little basic but have you got the cable connected the right way around, i.e. the red strip to pin 1.
of course drive probably won't work if you did. but thats what happens (light being on) when floppy drive is connect wrong :)
 

Dubbin1

I Like Cheese
#4
Originally posted by Khayman
this may sound a little basic but have you got the cable connected the right way around, i.e. the red strip to pin 1.
of course drive probably won't work if you did. but thats what happens (light being on) when floppy drive is connect wrong :)

I guess it's plugged in right because I have been using the drive for 3 or 4 months.
 
S

SkidMark

Guest
#5
It could be your master/slave settings on the drives
Are both drives on the same cable ? or are they on separate cables ?
Check your jumpers on the drives , the bios screen might give you some clue when your booting up .

Usually best performance would be achieved with each drive being a master on it's own ide channel .
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,017
Latest member
bettyicrewsi