1400x1050 on Sony 20sfII

champ2005

| xs |
Joined
14 Jan 2004
Messages
238
When i installed windows xp, but hadnt installed the nvidia drivers yet, i could use a resolution of 1400x1050 @ 60hz on my monitor fine. Now that i installed the drivers, that mode has suddenly disappeard. Ive tried using all different monitor types/drivers/definitions and unchecked "hide modes this monitor cannot display" but it still doesnt appear. How can i add entries for 1400x1050 @ 60, 70, 72 and 75hz?
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
EP, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there!

Forum statistics

Threads
61,997
Messages
673,411
Members
5,588
Latest member
glen