• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

133mhz fsb instead of 533mhz???

R

Rexy

Guest
#1
i have a p4 2.4ghz 533mhz fsb (front side bus) cpu on a mb that supports 533mhz fsb yet everywhere i can look (boot screen, system info apps, etc...) i see it says i have only 133mhz fsb??? y is that? does it has something to do with the fact that i have a 512mb ram on p2700/ddr333... i'm sure mine is a pc2700 512mb stick because i bought it myself as a seprate part and it's from a trusted company (crosair) from a trusted vendor (newegg.com) :eek: ... so what's the prob?
 
#2
yes it runs at 133 x 4 =533fsb...........its ok the P4 2.4b which you have is quad pumped thus attaining the 533 fsb.

Your Ram (2700) is of correct speed for the 533 chip just make sure in your bios you have it set correct......say what motherboard you have and i will have a look at your bios settings.
 
R

Rexy

Guest
#3
here's info from 3DMark2001se's general mobo info (u can expand it and get more info):
Manufacturer: ABIT - http://www.abit.com.tw/
Model: SR7-8X (SiS648+SiS963)
Version: 1.0
BIOS Vendor: American Megatrends Inc.
BIOS Version: 07.00T
BIOS Release Date: 06/15/02
BIOS Properties: Plug and Play, Flash, AGP
hope this helps u help me :)
 

Members online

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,960
Messages
673,237
Members
89,011
Latest member
grovo_test