Recent content by [X]

  1. [X]

    SFW PORN (Seventies porn)

    Darn video has been removed :P
  2. [X]

    Favourite Games

    NFS:Underground Call of duty Starcraft (yeah!!!!)
  3. [X]

    Warcraft problem

    Nope. Reinstall did not help at all.
  4. [X]

    Warcraft problem

    Umm.. there was once a thread that discussed about a certain error in warcraft 3 which looks like this: Know any way to fix it???
  5. [X]

    OMG! This is pissing me off.....

    Here's another error from Nosferatu : Wrath of Malachi.
  6. [X]

    OMG! This is pissing me off.....

    Anyone...??
  7. [X]

    OMG! This is pissing me off.....

    Well guys, im sorry to tell you but it wasn't the memory making the errors. Here are some screenies of errors i get in warcraft and a text document error in starcraft.
  8. [X]

    OMG! This is pissing me off.....

    Good thing I saw a Coolermaster Aero7+ here. Gonna buy that! Thanks for help guys!!
  9. [X]

    OMG! This is pissing me off.....

    BTW, anything u can suggest in my airflow of my case so that it can be a bit cooler.
  10. [X]

    OMG! This is pissing me off.....

    I think I found the source. After unplugging 1 stick of my Ram, the games are running smoothly so far. I'll keep you guys updated. BTW, I ran memtest recently. (I assume you know this program well) It said that there are no errors in my memory or ram. I ran this program when the errors are...
  11. [X]

    Problem uploading

    update or reinstall your modem drivers. (if you use 56k modems or something) Hope this helps. I had this problem before.
  12. [X]

    OMG! This is pissing me off.....

    Power suppy: 300W Dont know the model. I think it's an ATX. (saw it in a sticker attached to my Power supply)
  13. [X]

    OMG! This is pissing me off.....

    I'll try that. BTW, my temps are high isn't it?
  14. [X]

    OMG! This is pissing me off.....

    Temps are @ 48C-50C at idle and 55C-57C at full load. Using a glacialtech igloo(if that's a heatsink). Dont know the version or type. I have 6 fans in total. 2 @ front. (Intake) 1 @ side. (Intake) 3 @ back. (Including power supply and vidcard cooler) (Outtake)
  15. [X]

    OMG! This is pissing me off.....

    I already used the fail-safe defaults for the cmos/bios. Didn't help.