why am i offline?

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by apu95, Apr 13, 2003.

  1. apu95

    apu95 Caffeine-->Code Converter

    Messages:
    502
    Location:
    Montreal, Canada
    ever since i flashed my routers firmware (Linksys BEFW11S4 wireless) im able to be in messenger only "1/2 way in".
    i can log on and chk my email through it, even speak with my friends, but on my friends' side, i appear offline. they see me offline yet they can speak with me without probs.

    can anyone shed any light on this? ive been trying the linksys web site but it wont load the knowledge base...

    thx,
    Apu
     
  2. ZAnwar

    ZAnwar Guest

    try to change your version of messenger. if you are using Win messenger, try MSN meseenger!
     
  3. Blitzkrieg

    Blitzkrieg Guest

    I actually have that exact same router, and have the lastest firmware on it too...no such problems here. ICQ and Messenger both work perfectly fine.

    This same thing happened to me once on ICQ too, but I just left it for the night and in the morning it worked fine again, it must have been an ICQ server problem. Perhaps MSN is having technical problems?
     
  4. apu95

    apu95 Caffeine-->Code Converter

    Messages:
    502
    Location:
    Montreal, Canada
    hopefully its server probs...its kind of annoying to have no one seeing you online. im using windows messenger 4.7
    thx for the replies guys
     
  5. jonifen

    jonifen pffff...

    Messages:
    705
    aye, i think its just coincidence that it happened after you upgraded the firmware on the router. I've seen it happen many times in the past on both ICQ and MSN that offline people are able to talk as normal. I even received a file from a friend who appeared offline once lol. I think its just a server problem at their end.
     
  6. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    u probably have security software installed like a firewall or like cysco systems. my dads laptop had cysco security software and it would always do that on the same connection that my normal pc would work fine. tell us if u have any cycisco software or any other!