this cant be right can someone give me an idea.. (temps)

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by VenomXt, Jul 1, 2005.

  1. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    [​IMG]

    this cant be right.. could the board be defective? i know they are not supost to be super accurate but come on....

    any ideas?
     
    Last edited: Jul 1, 2005
  2. Heeter

    Heeter Overclocked Like A Mother

    Messages:
    2,732
    Approx, 34'C,

    That is what you have, that sounds about right. Max temp for the AMD64 is about 70'C which is about 158'F. Please don't make it up there.

    Heeter
     
  3. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
    [​IMG]


    I have a 3500+ and two 6800Gts running and thats what I get, the graph drops off because I just got done playing BF2 :). Your temps seems fine to me


    In the temp log the order is CPU, System, GPU 1, GPU 2

    That is of course during BF2 :p
     

    Attached Files:

    • temp.txt
      File size:
      65.2 KB
      Views:
      107
    Brad likes this.
  4. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
    Last edited: Jul 1, 2005
  5. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    here is new version. screen shots.

    [​IMG]

    um that voltage for the cpuy does seem way to low doesnt it. hmm scary... i do have the latest bios though. How the hell do i get my GPU too show in ntune? i do have a nvidia 6800 gt..

    gona go mess with the volatage now. post back when i get back.
     
  6. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    im very confused.. [​IMG]
    In bios i set my cpu voltage at 1.55.... wtf is this showing two diffrent things.. yet neither 1.55.. any ideas please help.
     
  7. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
    You have a venice core, they use less power than other ones.
     
  8. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    ok. But still why am i getting two diffrent readings..

    2. Why doesnt my GPU temp show up in nview

    any ideas? i still have alot of tweaking just havent be able to get around to doing it.
     
  9. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    (bump)

    Hey gonnads i think it was you that had a site that has everything about bios things. For some reason the search funtion isnt working can you give that link to me again. I will rep you.
     
  10. American Zombie

    American Zombie Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    2,931
    Location:
    Seattle
  11. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    i dont want to have to pay for it hehe. thanks though.

    anyone have any ideas on this yet?

     
  12. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
  13. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    will try this tonight thanks for all you help. zeke if you ever want access to a aim ftp with stuff on it pm me youv earned it with this and in the past i apreciate your time.

    any more ideas are very welcolm.
     
  14. American Zombie

    American Zombie Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    2,931
    Location:
    Seattle
    There is a free one there too you just scroll down page then click on the words Free Access To The Bios Optimization Guide.
     
  15. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    oh ok thanks will look at it later.
     
  16. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    i dopnt understand nview can read my damn GPU temp why isnt it showing up in the nmonitor.. this si really annoying me lol.

    [​IMG]
     
  17. American Zombie

    American Zombie Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    2,931
    Location:
    Seattle
    Not sure if it will help you but I found a thread on this.
     
  18. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    hmm.. i just reinstalled ntune no dice. Maybe this will be fixed on a new release of the det drivers. more of a annoyance that i have to go to 2 places.
     
  19. LeeJend

    LeeJend Moderator

    Messages:
    5,291
    Location:
    Fort Worth, TX
    Was the Venice one of the new cores where they cut back clock speed and CPU voltage when the processor is not being used much? Still 0.6V seems too low.
     
  20. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    im not sure i dont think i installed the cool and quiet drivers. it seems to be working finr at that volatge but i havent overclocked yet.. and then is when i wil have problems i guess.. hmm.