Signature not showing

Discussion in 'Site Problems & Feedback' started by Eck, Jan 10, 2004.

  1. Eck

    Eck .user

    Messages:
    393
    Location:
    United States
    I can't get my signature to show up in my posts for some reason. Hardly anyone else's shows up either. I do have "show signatures" checked in the options. What's the dealio?

    OK. Last time I posted I didn't have a signature. This time I did. I noticed it had a little box next to "show signature" after you post. I figured it would have updated the older threads like it used to. Nevermind.
     
  2. PseudoKiller

    PseudoKiller Zug Zug

    Messages:
    3,858
    Location:
    Ice Crown Citadel
    I see it. Clear your cache. I dont know it couldnt hurt.
     
  3. Eck

    Eck .user

    Messages:
    393
    Location:
    United States
    Quick reply, geez.
     
  4. PseudoKiller

    PseudoKiller Zug Zug

    Messages:
    3,858
    Location:
    Ice Crown Citadel
    sorry....... I ..... will ..... try...... to ...... be ....... slower ........ next ....... time. :D
     
  5. Jewelzz

    Jewelzz OSNN Godlike Veteran

    Messages:
    10,977
    Location:
    California
  6. Geffy

    Geffy Moderator Folding Team

    Messages:
    7,805
    Location:
    United Kingdom
    hehe
     
  7. Khayman

    Khayman I'm sorry Hal... Political User Folding Team

    Messages:
    5,518
    Location:
    England
    I don't think its retroactive like it was before. Other people have noiced similar things (old posts not showing sigs after its turned on)