retailer logo in system properties

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by puppy22, Nov 6, 2002.

  1. puppy22

    puppy22 Guest

    :mad: does anybody knows how to remove or change the retailer logo in system properties? u know when right click on my computer and select properties.... there in general i hate to see all the time my retailer logo? how can i remove it or at least change it?

    thanks guys .... chears....:)
     
  2. madmatt

    madmatt Bow Down to the King Political User

    Messages:
    13,312
    Location:
    New York
    C:\WINDOWS\System32\

    oemlogo.bmp
    oeminfo.ini
     
  3. puppy22

    puppy22 Guest

    :) thanks a lot....

    cause i deleted them, how do i create them again and put my own logo instead?

    chears:)
     
  4. madmatt

    madmatt Bow Down to the King Political User

    Messages:
    13,312
    Location:
    New York
    OEMINFO.INI must have this format, use as many lines as you want, just keep adding to the line number. get it?

    [Support Information]
    Line1=info here
    Line2=more info here
    Line3=
    Line4=and so on.
    [General]
    Manufacturer=yeah, you pick a name
    Model=type, whatever

    OEMLOGO.BMP
    I forget the size, but you can create an image of like 300x150 or so, make it transparent, so on. Have fun.
     
  5. puppy22

    puppy22 Guest

    :) thanks a lot....
     
  6. madmatt

    madmatt Bow Down to the King Political User

    Messages:
    13,312
    Location:
    New York
    My pleasure.
     
  7. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    madmatt is that 300x150 pixels? Or something else? Thanx.
     
  8. madmatt

    madmatt Bow Down to the King Political User

    Messages:
    13,312
    Location:
    New York
    heheh, I was way off.

    it is about 180x110. pixels, yes.
     
  9. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    lol Glad I asked.
     
  10. madmatt

    madmatt Bow Down to the King Political User

    Messages:
    13,312
    Location:
    New York
  11. max man 3d

    max man 3d Guest

    Hi guys just seen this post and was thinking I would like to do that...

    But done a search on the hard drive for the file name and can not fined it..Why ?...

    Is this the same in XP pro ...
     
  12. madmatt

    madmatt Bow Down to the King Political User

    Messages:
    13,312
    Location:
    New York
    The reason it is not there is simply because you don't have an OEM version of XP. Simply create the two files and you too will be able to see it.
     
  13. max man 3d

    max man 3d Guest

    O I see ..So if if I just make an image that I want at the right size and put it in to the window\system32 it will work right....How is going to do that will it just over ride the one that mirosoft have run then..
     
  14. madmatt

    madmatt Bow Down to the King Political User

    Messages:
    13,312
    Location:
    New York
    System Properties is designed to look for that image and file, if they don't exist then it doesn't display them. If they do exist, then it displays.

    My copy of XP isn't OEM, however, I created OEM info and it works fine.
     
  15. vdubVR6

    vdubVR6 Guest

    Would this hold true for Win2k, but in the c:\winnt\system32 folder?
     
  16. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    I tried it with the OEMINFO.INI but could not get it to work. Gave up on it. Anyone get it going?

    Can't see why win2k would be different. Give it a go & let us know.
     
  17. madmatt

    madmatt Bow Down to the King Political User

    Messages:
    13,312
    Location:
    New York
    yes, C:\WINNT\System32\
    Hipster, show me your oeminfo.ini file.
     
  18. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    Thanks Matt. I tried again yesterday after posting & it WORKED. Nice pic & all. :D
    Must have typed something wrong the first time.
     
  19. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    NIce post guys i was thinking of this last weekend when i saw my friends pc asmbled by a local company the logo is sooo ugly ill post a pic later when i get a chance!