RAID NEED HELP XP ARG!

Discussion in 'General Hardware' started by loppdawg69, Apr 3, 2002.

  1. loppdawg69

    loppdawg69 Guest

    ok i got bored and decided to format and install XP using a stripe array...the array is found by the bios and everything..looks all hunky dorey but XP does not see ay drives when trying to install
    Anyone got any ideas...my comp is sitting at the blue install screen...grrrr
     
  2. HanClanSolo

    HanClanSolo Guest

    double check to make sure you have the latest driver for you raid card.
     
  3. loppdawg69

    loppdawg69 Guest

    i do but when it asks for third party raid drivers it says they arent applicable...grr hold on i was trying new ones off web..i am trying ones of original cd lol ill brb
     
  4. loppdawg69

    loppdawg69 Guest

    ok those sorta worked...now it shows up as 3 unpartitioned spaces one 8 megs one 19 gig and another 19 gig. trying some more stuff brb again
     
  5. loppdawg69

    loppdawg69 Guest

    ok this was wierd let me see if i can lay it out for you guys...first off i did get it to work...
    Ok it should up as three unpartitioned spaces
    one 8 meg
    one 19611 meg
    one 19619 meg
    i figured the 8 meg was the boot record for the 19611 drive
    so i tried to install it on the 19611 drive said it was unable to then created that drive as f
    i then had to delete that drive only then did it see it as one drive.
    but it did...now see how it goes lol...curious to why the newest drivers off the net didnt work while the olders one did...scratches head..