Q3A Help

Discussion in 'PC Gaming' started by Anakist, May 26, 2003.

  1. Anakist

    Anakist Way too much time here...

    Messages:
    255
    Location:
    Rockhampton Q Australia
    When I try to play Q3A I get this.

    How do I fix this??

    James
     
  2. Octopus

    Octopus Moderator

    Messages:
    1,200
    C:\James\Quake III Arena/baseq3
    F:\Quake3\\baseq3\pak1.pk3 (7 files)
    F:\Quake3\\baseq3\pak0.pk3 (3539 files)
    F:\Quake3\/baseq3

    did you install Q3 in a diffrent drive and Q3A in the 2nd one?you should install both in the same folder(I think)
     
  3. Kr0m

    Kr0m Moderator

    Messages:
    1,390
    Location:
    Turtle Island
    I think "GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem" is the culprit.

    Just a short while ago I decided to upgrade my video drivers and Direct X. I installed my vid drivers first then DX9 which I guess was a mistake. I think I had a similiar error with Q3. All I did to fix it was reinstall my vid drivers and Q3 started right up. Hopefully this will fix it.
     
  4. Anakist

    Anakist Way too much time here...

    Messages:
    255
    Location:
    Rockhampton Q Australia
    yeah dx9 was the culprit. I went to openglsetup.com or something like that and downloaded the opengl drivers for the vid card and it all works good now.

    Thanks.

    James
     
  5. jonifen

    jonifen pffff...

    Messages:
    705
    I wouldnt've installed the drivers from GL Setup myself... I would've downloaded the latest detonators from nvidia.com and installed them (that would've installed openGL correctly)