Puter going flakey???

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by damnyank, Mar 19, 2002.

  1. damnyank

    damnyank I WILL NOT FORGET 911

    Messages:
    2,359
    Location:
    Petal, Mississippi
    Could someone please click on Windows Update and let me know what they come up with?

    I am getting nothing more than the Euro Converter for Windows XP and yesterday I had three or four more under the Windows Xp area and one under Critical in reference to some sort of error - which I decided I did not neeed to download because my puter wasn't doing what it said it would correct.

    REGARDLESS - I need some help as to wether Windows Update is wokring correclty or not.

    PS My installation history appears to be in tact!

    I am also having a problem with my Outlook Express - telling me I have no mail dropbox for my alternate account - however - I know that COMCAST can do some crazy things. My Primary account and Hotmail which I have working thru Outlook Express are working fine!

    Yes I did scan for virus and have NONE!
     
  2. Perris Calderon

    Perris Calderon Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    12,332
    Location:
    new york
    looked fine to me... as far as that critical error,blah blah, don't go neer it unless it adresses a problem you're having
     
  3. damnyank

    damnyank I WILL NOT FORGET 911

    Messages:
    2,359
    Location:
    Petal, Mississippi
    Thanks dealer - well, actually it is not what I needed to hear - but I'll keep going to see what I can dig iup.

    As for the Blah blah - no waaay will I touch something that does NOT apply! Been there done that and won't do it again!

    Again - Thanx!
     
  4. Kirrie2001

    Kirrie2001 Guest

    puter going flakey

    Hi damnyank, just checked windows update, and it works OK for me.
    Scan, 25%, 50%, 75%, then no new updates for your computer at present. Then try again later. Hope this helps. :)
     
  5. xsivforce

    xsivforce Prodigal Son Folding Team

    Messages:
    8,547
    Location:
    Texas, USA
    No prob here. That is except "they" want me to re-install Windblows messenger. :p One small prob though. "They" say there is a driver update for my NIC (Realtek Net Driver Version 5.397.0104.2002) I have tried 3 times. It will d/l but will not install. Don't know why.
     
  6. Kirrie2001

    Kirrie2001 Guest

    puter going flakey

    Cause you`re using the wrong puterxsieve :D :D
     
  7. xsivforce

    xsivforce Prodigal Son Folding Team

    Messages:
    8,547
    Location:
    Texas, USA