Problem with Explorer 6.0

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by cobraab, Sep 29, 2002.

  1. cobraab

    cobraab Guest

    i don't know what happend , i can't write in english in the browser in any site
    instenet i have chinse font don't know what to do .

    i try to plzy with the font but noting work somebody i need a big help here.
     
  2. dabomb

    dabomb Moderator

    Messages:
    564
    i had this problem the once, i restarted my comp and bobs ya uncle it worked :)
     
  3. cobraab

    cobraab Guest

    i have rebot my computer for 3 times noting help.
     
  4. damnyank

    damnyank I WILL NOT FORGET 911

    Messages:
    2,359
    Location:
    Petal, Mississippi
    Tools, Internet Options, Languages?????????
     
  5. cobraab

    cobraab Guest

    yeah i go to there the Languages is install
     
  6. cobraab

    cobraab Guest

    Come on i need that help asp plz someone

    exmple for the fonts i get:

    ÓÓÓÓÓÓÝÝäÝÓÒéÓÞâÒÞèçáÑáÓÓÓÒÓÓÒÒÒÛÒÒááãÚÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
     
  7. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    Have you looked here> IE/View/Encoding? Mine is set to Western European (Windows) :confused:
     
  8. cobraab

    cobraab Guest

    yep i also try that no help .
     
  9. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    Try doing a repair of IE.
     
  10. Octopus

    Octopus Moderator

    Messages:
    1,200
    go to control panel>>regional and settings.
    or click on ALT+SHIFT
    now BOOM
     
  11. cobraab

    cobraab Guest

    ok i reinstall IE6 from the website and check the regional and settings and i still have the problem:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
     
  12. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    Can you post a small (jpg) print screen of what it looks like?
     
  13. cobraab

    cobraab Guest

    yeah when i try to write i get that:


    ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÓÒÛÓÒÓÒÒÛÒÛÒ××Ù×çèÙ×Ùçè×ÜèçÜÐçèèçÐçè

    in order to write here im am using copy paste :mad: :mad: :mad: :confused: :confused:
     
  14. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    And it only happens in IE?? Not word pad, note pad??
     
  15. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    See if anything here helps. :confused:
     
  16. cobraab

    cobraab Guest

    it's only happend in explorer