Printer Installation

Discussion in 'General Hardware' started by ZipTriX, Oct 1, 2003.

  1. ZipTriX

    ZipTriX Guest

    Trying to install my HP Photosmart 1000. Never had a problem before and have no idea how to fix it. I execute setup.exe, wait for it to copy all the files, then connect my printer to the computer when it tells me too. Afterwards it copies more files then tells me that there was an error. :confused: See attached for error. Any ideas on how to correct the problem? Thanks.
     
  2. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    Looks like you might have disabled the RPC service. Go to the control panal/admin tools/services & check.

    Also make sure you have the rpc patch from MS installed
     
  3. ZipTriX

    ZipTriX Guest

    The RPC service is set to automatic and the RPC Locator is set to manual. As far as the patch, I believe I have it installed already.
     
  4. Alan

    Alan its only fun

    Messages:
    640
    Location:
    In a house
    Hmmm.....seems strange this....but I've been having the same trouble.....and it all seems to be after the Blaster worm....


    My work around was ....go to services enable the RPC service to automatic .....I put the printer in another usb port...rebooted and for some reason it found the printer and installed it...also I had to make the print spool sevice automatic as well....

    Hope this helps
    Alan
     
  5. ZipTriX

    ZipTriX Guest

    Thanks Alan. It was the spool service causing the problem. Set it to auto and everything went fine. :cool:
     
  6. Alan

    Alan its only fun

    Messages:
    640
    Location:
    In a house
    np...glad to help