pc started to act whack

Discussion in 'General Hardware' started by Kush, Jun 6, 2004.

  1. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    today my cpu temp rose to 53 and its usually like 40 , i then noticed it runs like a turtle if i open ie, only ie the rest is fine. after whcih i said ok maybe a restart will fix this, i restarted and i got a blue screen REGISTRY_ERROR
    and it wont start, after i tried to boot with last known config now it just freezes there even if i say normal start up wtf could this be a boot virus?
     
  2. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    its the stop 0x000000051 error, could it be that my hdd is dieing on me?, or my ram died, my ram isnt smelling too good, like its been kinda fried, but it passes the test at boot, hmmm very weird
     
  3. tdinc

    tdinc █▄█ ▀█▄ █ Political User

    Messages:
    3,507
    Location:
    Sterling Heights, MICHIGAN
    I searched hi and lo for this one and I got this info from Micro$oft

    link

    Stop 0x00000050 or PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA - The Stop 0x50 message indicates that requested data was not in memory. The system generates an exception error when using a reference to an invalid system memory address. Defective memory (including main memory, L2 RAM cache, video RAM) or incompatible software (including remote control and antivirus software) might cause Stop 0x50 messages.
     
  4. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    tha nks for the quick reply
     
  5. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    i think its the ram, ganna check tommow morning with a friends ram
     
  6. tdinc

    tdinc █▄█ ▀█▄ █ Political User

    Messages:
    3,507
    Location:
    Sterling Heights, MICHIGAN
    found new article that has the exact stop error from MS

    here
     
  7. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    its not the ram i think its the hdd, it wont boot, it will only get to the place where it shows u the optipns for boot
     
  8. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    it just happened all of a sudden
     
  9. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    ok its the hdd i tried using partition magic from hirens boot cd and it found many errors and lost cluters it couldnt fix them, it said too many errors time for a new hdd
     
  10. SPeedY_B

    SPeedY_B I may actually be insane.

    Messages:
    15,800
    Location:
    Midlands, England
    The edit button is your friend.
     
  11. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    sorry btw i tried to use my friends ram so i found out it wasnt my ram, btw i still have a chance in getting stuff off the hdd right? just the boot sector might be messed up?
     
  12. Mainframeguy

    Mainframeguy Debiant by way of Ubuntu Folding Team

    Messages:
    3,763
    Location:
    London, UK
    Welllll now I have a feeling that drive is not going to play ball.... there are ways to recover data and some utilities around you could google for....

    But of course none of that should be required, because of course you have a backup of your critical stuff, right? :rolleyes:
     
  13. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    lol
    kinda not really