NVida Riva TNT2

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by kevin gould, Aug 19, 2002.

  1. kevin gould

    kevin gould Guest

    Does any know of an XP Pro driver that will work with the Nvidia Riva TNT2 Model 64 / 64 pro.

    Have tried from the Nvidia site but cannot get XP to work with them. Currently on a default setting.

    Regards
     
  2. dreamliner77

    dreamliner77 The Analog Kid

    Messages:
    4,702
    Location:
    Red Sox Nation
    should work fine with the dets.
     
  3. Cosmin

    Cosmin Graphic Designer

    Messages:
    1,633
    Location:
    Romania
    1 . Detonator 28.32 ( signed )
    2 . Detonator 29.42
     
  4. kevin gould

    kevin gould Guest

    Still problems

    Have installed version 2832 dated 9/3/2002 but still getting the yellow marker thing and the error message this device cannot start code 10.

    Further suggestions ?

    Have been quite lucky as this is the only thing we have got problems with.
     
  5. kevin gould

    kevin gould Guest

    Sorted

    Many thanks for the VGA IRQ BIOS. Now sorted.

    Regards

    Kevin Gould
     
  6. Sneakydude

    Sneakydude Guest

    i have the same video card, crappy isnt it?
     
  7. kevin gould

    kevin gould Guest

    Nvidia TNT 2

    Though it has been recognised and the marker has gone the system reported unstability. I have tried all the driver versions from various places including the one in XP having created a restore point (excellent feature) and nothing works. It must be the card version as it was working perfectly under 98SE and the only thing I have changed is the operating system.

    Have now given up and using a old ATI 3D II Rage 2mb using XP default drivers and thats working perfectly.

    Regards
    Kevin Gould
     
  8. Skwowwy

    Skwowwy Guest

    I'm using the same videocard and I have no problems with it. I'm using the 30.82 drivers. I'll install the new drivers soon.
     
  9. Goatman

    Goatman Ska Daddy

    Messages:
    676
    Maybe there is something wrong with your hardware then, I always used the latest dets (in WinXP) when I had one.
     
  10. digitalmelon

    digitalmelon Guest