NTFS.org not shown correctly in Mozilla

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Yharn, Sep 14, 2003.

  1. Yharn

    Yharn meh.

    Messages:
    324
    Location:
    Indiana, USA
    well all was working well until yesterday now mozilla refuses to load the site correctly the page is loaded so that the left menu area is huge now i have to scroll left and right to read the page. anyone know how i might go about solving this problem. I'm using the new 1.5 beta, but it worked fine for a long time now all of a sudden it screwed up. :( help.
     
  2. SPeedY_B

    SPeedY_B I may actually be insane.

    Messages:
    15,800
    Location:
    Midlands, England
    Does it do it everytime? I sometimes get this and refreshing sorts it out..
     
  3. PseudoKiller

    PseudoKiller Zug Zug

    Messages:
    3,858
    Location:
    Ice Crown Citadel
    moved to problems and feedback...
     
  4. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    You using the same browser speedy?
     
  5. X-Istence

    X-Istence * Political User

    Messages:
    6,498
    Location:
    USA
    Electronic punk: Just checked using Mozilla 1.5, and it works fine, i use FireBird mostly, but so far never had a problem.
     
  6. SPeedY_B

    SPeedY_B I may actually be insane.

    Messages:
    15,800
    Location:
    Midlands, England
    I'm using a FireBird build that's based off the latest Mozilla 1.5 code. I'll upgrade my mozilla install now though and see if I have any troubles.
     
  7. damnyank

    damnyank I WILL NOT FORGET 911

    Messages:
    2,359
    Location:
    Petal, Mississippi
    Heh - Heh - I have not had any problems with IE 6.0!:rolleyes:
     
  8. SPeedY_B

    SPeedY_B I may actually be insane.

    Messages:
    15,800
    Location:
    Midlands, England
    Well gee, I'm real happy for you. :p
     
  9. SPeedY_B

    SPeedY_B I may actually be insane.

    Messages:
    15,800
    Location:
    Midlands, England
    Interesting, (both) the Orbitz themes appear to be completely screwed, where-as Ekko renders fine.

    This is using an un-official release of Mozilla, My previous install (1.4) worked perfectly, and my current build of FireBird also works fine.

    I'd put it down to just being a problem with the mozilla build.
     
  10. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    yes, ie is certainly very nice and problem free ;)
     
  11. MdSalih

    MdSalih The Boss

    Messages:
    1,730
    Location:
    Birmingham, UK
    I did the majority of the orbitz theme up in Mozilla - made sure it was mozilla compatible first.. then fixed the 'minor' problems in IE - so if not anything else it should be mozilla compatible.

    MdSalih
     
  12. Grandmaster

    Grandmaster Electronica Addict Political User Folding Team

    Messages:
    10,574
    Location:
    Santa Clara, CA
    I get the same problem with Firebird.
     
  13. MdSalih

    MdSalih The Boss

    Messages:
    1,730
    Location:
    Birmingham, UK
    Which verson of firebird is that o_87?

    mine seems to be fine (0.6.1)

    MdSalih
     
  14. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    o_87... is there anything that seems to stretch out in the menu that far?
     
  15. Yharn

    Yharn meh.

    Messages:
    324
    Location:
    Indiana, USA
    well refreshing doesn't help but this time when i opened the site it opened fine so i guess the problem is the beta mozilla. glad to see that i'm not the only one it was happening to.
     
  16. NetRyder

    NetRyder Tech Junkie Folding Team

    Messages:
    13,256
    Location:
    New York City
    No problems using a Firebird nightly here:
    Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5b) Gecko/20030911 Firebird/0.6.1+

    Have you guys tried clearing the cache?
     
  17. X-Istence

    X-Istence * Political User

    Messages:
    6,498
    Location:
    USA
    No problems here, tried anything to make it happen, but just cant.
     
  18. NetRyder

    NetRyder Tech Junkie Folding Team

    Messages:
    13,256
    Location:
    New York City
    Same here :confused:
     
  19. Vector_One

    Vector_One Guest

    I get the same problem (stretched out menu) with the Sept 3rd build of Firebird.

    But what's even odder, is that the main page for NTFS.org still looks like the old version of the site (the black and orange colored one), but when I load it up in IE, it looks like the new style. Now someone explain that little enigma to me. Cause it's starting to trip me out.
     
  20. NetRyder

    NetRyder Tech Junkie Folding Team

    Messages:
    13,256
    Location:
    New York City
    Have you selected the Orbitz Expanded theme from the drop-down menu on the lower left side of the front page?
    Also note that you need to have cookies enabled in Mozilla/Firebird, since the front page makes use of cookies to store the ID of the theme you use.