no display...

Discussion in 'General Hardware' started by prinsipe, Jan 20, 2008.

  1. prinsipe

    prinsipe Not Too eXPerienced

    Messages:
    208
    when i boot my pc my monitor goes to stanby while im on the boot screen....changed vcard, memory, PSU to no avail,,,,is it the mboard and the vcard slot???? thanks for any help
     
  2. Dark Atheist

    Dark Atheist Moderator Political User Folding Team

    Messages:
    6,376
    Location:
    In The Void
    boot into safe mode and see if the refresh rate is set too high, this will sometimes cause the issue you are seeing, if not it could be a hardware issue
     
  3. fitz

    fitz Just Floating Along Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    4,076
    Location:
    Chicagoland
    what kind of display? Have you tried a different monitor? And, as Carpo said, have you checked your refresh rate?
     
  4. Dark Atheist

    Dark Atheist Moderator Political User Folding Team

    Messages:
    6,376
    Location:
    In The Void
    if its a case of you can see the bios info, then the windows boot screen, and then it goes black its a refresh issue
     
  5. bobsalot

    bobsalot Boooooooooooooooooooom

    Messages:
    1,584
    Location:
    Broadstairs, UK
  6. prinsipe

    prinsipe Not Too eXPerienced

    Messages:
    208
    its not a refresh problem coz its only set to 1024x768, cant boot to safe mode as well, i used another cpu and plug the HD and its working fine.......so i dont know whats with it....