netBEUI

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by acun, Sep 25, 2002.

  1. acun

    acun Guest

    hy
    i installed this protocol on an xp pro+sp1 on an k7/512m ram machine, lan onboard, and is not working
    i've done the same thing on an p3/256m ram, lan pci, and is working fine
    is someone to tell me what ... is happening?
    tks
     
  2. oDin

    oDin xp m0nk3y

    Messages:
    368
    Location:
    vancouver, bc
    i have the same problem. xp and 2k don't like netbeui all that much. try uninstalling it. REBOOT. reinstalling it. REBOOT. usually works for me.

    oDin.
     
  3. Zedric

    Zedric NTFS Guru Folding Team

    Messages:
    4,006
    Location:
    Sweden
    Why use it at all? :confused:
     
  4. acun

    acun Guest

    I use it coz TCP/IP can't handle masive traffic like netbeui.
    My lan need this protocol.

    thnx
     
  5. seawolf2k

    seawolf2k Guest

    try installing XP's NetBeui Driver on Win2000.
     
  6. acun

    acun Guest

    i also used the inf from a w2k server with the same results ... i think it's usless to keep trying ... tks to all, bye
     
  7. scriptasylum

    scriptasylum Moderator

    Messages:
    832
    Location:
    Des Moines,IA
    I think I saw something about NETbeui on the XP (Pro) installation disk in one of the other folders (not i386). I'm at work therefore do not have my XP disk with me to check.

    Maybe theres something that will help there...
     
  8. acun

    acun Guest

    you're right, it exists but ... it doesen't work ... thats it.
    i am going to take rc1 of windows.net and, who knows, maybe i could use that inf.

    tks again
     
  9. seawolf2k

    seawolf2k Guest

    humm

    Have you tried binding it?
     
  10. acun

    acun Guest

    i do not know how to do this in win, can you point me a howto?
    tks
     
  11. seawolf2k

    seawolf2k Guest