Need a little help with auto email feature

Discussion in 'Web Design & Coding' started by Heeter, Jun 1, 2006.

  1. Heeter

    Heeter Overclocked Like A Mother

    Messages:
    2,732
    Hi Guys,

    I am almost done creating one page of my website.

    It deals with a questionnaire setup. Here is how I am hoping it works:

    20 multiple choice questions listed, a, b, c answers for each question. One radial button can be selected per question.

    Now once questions are answered, the person fills out name/email address/telephone number under the questionnaire.

    There is a submit button under this part. This is where I am stuck.

    Once the submit button is clicked, then I would like the filled out questionnaire with name/number/email to be sent to my email so I can view it, either as a text file or document or whatever else.

    I cannot get the submit button to work at all at this point.

    Can someone guide me?

    Thanks in advance.

    Heeter
     
  2. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    What language are you coding in? HTML? ASP? PHP?
     
  3. Heeter

    Heeter Overclocked Like A Mother

    Messages:
    2,732
    Oh crap, Sorry, forgot to mention, html.


    Heeter
     
  4. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    Can you post the code from your form?
     
  5. Heeter

    Heeter Overclocked Like A Mother

    Messages:
    2,732
    Here you go KC, in text format, could not upload in HTM format.\

    This is my final puzzle for my website.

    Thank in advance,


    Heeter
     

    Attached Files:

  6. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    I'd like to be able to see the HTML version too, because I'm cool like that :dead:

    Can you either e-mail it to me, or PM me the URL if it's online somewhere?
     
  7. Heeter

    Heeter Overclocked Like A Mother

    Messages:
    2,732
    Okay one PM coming your way.....

    Thanks for your assistance so far.


    Heeter
     
  8. Heeter

    Heeter Overclocked Like A Mother

    Messages:
    2,732
    Actually I can't pm files, so here it is:

    Code:
    http://www.hcctech.ca/questionnaire.html

    Heeter
     
  9. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    From the looks of it, the page is using different forms for each question, which is probably why the submit button is borked.

    Let me play with it a bit, I'll let you know ;)
     
  10. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    Just want to be sure, is this your error when clicking submit?
     

    Attached Files:

  11. Heeter

    Heeter Overclocked Like A Mother

    Messages:
    2,732
    Yeah that is.

    I could certainly use the help, if you don't mind, D.

    I have been beating away at this for the last 6 months or so.

    Thanks a million,

    Heeter
     
  12. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    What HTML editor are you using?
     
  13. dave holbon

    dave holbon Moderator

    Messages:
    1,014
    Location:
    London England
    Disable Kaspersky and see if the message goes away. Then try everything else

    :yowch:
     
  14. Admiral Michael

    Admiral Michael Michaelsoft Systems CEO Folding Team

    I get this on initial load of the page:
     

    Attached Files:

  15. Heeter

    Heeter Overclocked Like A Mother

    Messages:
    2,732
    KC, I am using Topstyle HTML editor.

    AM, that error is supposed to load when you don't complete the fields below and try to submit the entry.

    Wow, this page is really getting to me.

    Thanks a million for your help KC, guys.


    Heeter
     
  16. Heeter

    Heeter Overclocked Like A Mother

    Messages:
    2,732
    Sorry for the bump, But I am stuck with the bottom part of this page.


    Thanks again, Guys,

    Heeter
     
  17. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    I'm going to try and rebuild the page from scratch, something is probably borked in the code but can't seem to find it. I'll try to do it tomorrow and keep you posted :)

    I have a feeling the form is broken up into too many mini-sections, but maybe not?
     
  18. Heeter

    Heeter Overclocked Like A Mother

    Messages:
    2,732
    WOW!!!!

    Thanks D!!!!

    If it is broken up, then I must be looking at it the wrong way. Maybe that is why I cannot seem to fix the problem, cause it's broken right from the get-go. I am still trying to figure it out myself as well.

    Thanks again,

    Heeter
     
  19. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    Sometimes best to start from scratch. Not promising anything by any means, I could be off my rocker :p

    I'll give it a go though ;)
     
  20. Heeter

    Heeter Overclocked Like A Mother

    Messages:
    2,732
    Any help means alot right now, as I have been bouncing my head off my desk here on this one.


    I am still trying myself, Don't want to give the impression that I am giving up on this one myself. I know it can be done.


    Thanks again, Bud


    Heeter