ndis.sys blue screen of death

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Alex_is_Axel, Aug 31, 2003.

  1. Alex_is_Axel

    Alex_is_Axel .:: FTPAlex ::.

    Messages:
    1,156
    Location:
    Cheshire, United Kingdom
    does anyone know what NDIS.sys is used for? Can i remove it? I often get a blue screen of death due to this system file and it really annoys me sometime :(.. well all the time. So i was just wondering how i can fix it :confused:.. Any ideas anyone?

    Thank you so much for your help and time

    Alex :cool:
     
  2. GoNz0

    GoNz0 NTFS Stoner

    Messages:
    2,781
    Location:
    the year 2525
  3. Alex_is_Axel

    Alex_is_Axel .:: FTPAlex ::.

    Messages:
    1,156
    Location:
    Cheshire, United Kingdom
    thank you gonzo.. ill give that ago now :)

    thanx once again :)

    Alex :cool:
     
  4. Alex_is_Axel

    Alex_is_Axel .:: FTPAlex ::.

    Messages:
    1,156
    Location:
    Cheshire, United Kingdom
    :( im still getting these stop errors really badly.

    I gathered the stop code information from the blue screen which could help:

    0x000000D1 (0x00000008, 0x00000002, 0x00000000, 0xF76C4901)

    Is there anything else i could do to stop this error? :(

    Thank you for your help and time

    Alex
     
  5. Dublex

    Dublex Quazatron R6 droid

    Messages:
    624
    Location:
    Hertfordshire, UK
    Have you replaced any grpahics/sound/network drivers recently? I have got this error in the past because I am using a graphics driver/another driver that isn't 100% compatible with the system.

    Can you remember when the error started happening or has it always been a problem?
     
  6. Alex_is_Axel

    Alex_is_Axel .:: FTPAlex ::.

    Messages:
    1,156
    Location:
    Cheshire, United Kingdom
    Yea, I just fitted a Radeon 9600 Pro not so long ago and well.. the issue wasnt around much when i had the Nvidia Geforce 2 mx 400 fitted. So how can i resolve this problem? :confused:
     
  7. Alex_is_Axel

    Alex_is_Axel .:: FTPAlex ::.

    Messages:
    1,156
    Location:
    Cheshire, United Kingdom
    i ran the "sigverif" and the ATI Radeon 9600 Pro drivers have been signed :confused:

    However, i have before just ran a R.I.P Detonator Tool which has "suposedly" ( i dunno if it did or not) removed the left over Nvida Drivers on my system. Maybe thats whats been causing the problems? But anyways ill see what happens within the next few hours and ill let you know

    Thank you for your help Enyo dude :)

    Alex :cool: