Logitech Mx1000 help..

Discussion in 'General Hardware' started by NiSMo, Aug 12, 2005.

  1. NiSMo

    NiSMo OSNN Junior Addict

    Messages:
    15
    hey guyz,

    i got a logitech mx1000 and i have connected it all up and everything but it just doesnt seem to work... i have installed the latest drivers and the battery is fully charged.

    im not too sure what the problem is.??

    any suggestions?

    (i have pushed the reset button on the receiver and then on the mouse and nothing.??)
     
  2. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
    try it in another computer, and also try to connect it with the PS2 connecter
     
  3. LordOfLA

    LordOfLA Godlike!

    Messages:
    7,027
    Location:
    Maidenhead, Berkshire, UK
    There's an on/off switch on the mouse - make sure its on :D
     
  4. NiSMo

    NiSMo OSNN Junior Addict

    Messages:
    15
    Will try that now, thanx for the advice..

    lol, of course i made sure its on :lick: ...hehe
     
  5. LordOfLA

    LordOfLA Godlike!

    Messages:
    7,027
    Location:
    Maidenhead, Berkshire, UK
    Last time I said that I hadn't :p
     
  6. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    The ac adaptor for the transmitter is plugged in correctly?

    Could well be a small thing, its very plug and play.
     
  7. NiSMo

    NiSMo OSNN Junior Addict

    Messages:
    15
    lol, ok very weird... was just usin my other usb mouse (mx1000 was plugged in still) and after about 30mins of workin on my comp... it finally decideds to detect the wireless mouse... lol

    wtf??
     
  8. LordOfLA

    LordOfLA Godlike!

    Messages:
    7,027
    Location:
    Maidenhead, Berkshire, UK
    thats just windows.... make sure its set not to power off your usb ports :) and then just tell it to scan for new hardware.